Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Hoe kun je stijlvol grote ramen bekleden met raamdecoratie?

04 oktober 2017

1. Accentueer de hoogte met gevoerde gordijnen

De go-to oplossing is natuurlijk het kamerhoge gordijn. Kies bij grote ramen wel altijd voor volle, gevoerde gordijnen. Omdat er veel stof hangt voor hoge ramen oogt dat rijker en luxer dan een dunne stof. Ook kan het mooi zijn om de hoogte van de ruimte nóg meer te accentueren. Dat doe je door gordijnstof iets over de vloer te laten vallen.

2. Kies voor gemak met automatische Duette Shades®

Met het top-down-bottom-up systeem met automatische bediening stel je op ieder moment van de dag de raambekleding zodat je niets aan lichtinval inboet, maar wél privacy creëert. Wist je dat er speciale klemsteunen zijn die ervoor zorgen dat de Duette Shades® mooi bevestigd worden zónder te boren in het hoge kozijn?

3. Stel de lichtinval met jaloezieën

Door het eenvoudige bedieningssysteem zijn jaloezieën uitermate geschikt voor hoge ramen. Met slecht een draai aan de bedieningsstang stel je de jaloezieën naargelang de mate van lichtinval die je wenst. Ga je voor landelijke, houten latten met een stoffen ladderband of past een stoer aluminium jaloezie beter in jouw strakke inrichting? Hier lees je wat de beste keuze is.

4. Combineer twee soorten raamdecoratie

Misschien kun je niet kiezen of wil je kwaliteiten van de verschillende beschreven vormen van raamdecoratie combineren. Jaloezieën gaan fantastisch samen met gordijnen, maar je kunt ook subtiele, transparante in-betweens met print op laten hangen bij jouw effen Duette Shades®. Of wat dacht je van een XL semi-transparant rolgordijn of vouwgordijn in de mix met zware gordijnen van velours?

5. Personaliseer je raamdecoratie met hulp van een specialist

Misschien vind je alle opties hierboven even mooi, maar weet je niet welke raambekleding nu het best bij jouw interieurstijl past. Wil je persoonlijk advies op het gebied van raambekleding voor jouw hoge ramen, maak dan hieronder direct een afspraak met een MrWoon-specialist.  

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Stijlvol grote ramen bekleden?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: