Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Dit is de perfecte plooi voor gevoerde gordijnen

27 september 2017

Gevoerde gordijnen: een must

Allereerst willen we uitleggen waarom het zo verstandig is om je gordijnen te laten voeren. Niet alleen zorgt het voor een vollere, en daardoor luxer ogende raambekleding, het zorgt vooral voor een bijzonder goede isolatie. Gevoerde gordijnen zorgen er tevens voor dat er minder licht door de gordijnen straalt én beschermt de gordijnstof voor datzelfde zonlicht.

Gevoerde gordijnen zorgen dus voor...

1....Extra volume van de gordijnen.
2....Minder overlast van hinderlijke tocht en dus voor een beter isolatie.
3....Minimale lichtinval want licht en inkijk worden beter geweerd. 4....Bescherming van de gordijnstof waardoor je langer geniet van kleurrijke dessins.

Trend: gordijnen met wave-plooi

Goed, met het najaar in aantocht ben je dus van plan om je gordijnen te laten voeren. Een verstandige keuze. Weet je ook welke plooivariant je het mooist vind? Er zijn verschillende manieren om je gordijnen te laten confectioneren. Een populaire manier van plooien is tegenwoordig de wave-plooi. Hoe ziet dat er uit? Kijk maar eens hiernaast!

Ideale kandidaat voor de wave gordijnplooi

Eerder vertelden we je al aan de hand van 3 vragen en antwoorden meer over het weelderige wave gordijn. Ben je enthousiast? Weet dan dat een gevoerde gordijn de ideale kandidaat is voor deze plooi. Ook in-betweens met een mooi kleurrijk dessin kunnen gevoerd worden, waarmee je een iets luchtiger geheel creëert dan met een niet-transparante gordijnstof. Of kies voor een rolgordijn in blackoutstof achter je in-betweens.

Ook golven in stugge gordijnstof

Gevoerde gordijnen zijn voller dan niet-gevoerde gordijnen of in-betweens. Ga je voor een meer eenvoudige enkele plooi, dan heb je kans dat het driedimensionele, golvende effect wegvalt. De dramatische wave-plooi zorgt wél voor die mooie, diepe golven in de gordijnpartij. Door de gelijkgolvende confectie is stugheid van een gordijnstof ook geen enkel probleem.

Meer advies nodig?

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie, bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Gevoerde gordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: