Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Duette® Shades zorgen voor warmte en privacy

06 september 2017

Gordijnen dicht, met warme sokken (en een goed glas wijn!) op de bank en grote kaarsen aan. Een heerlijk winters tafereeltje waar we ons nu al op kunnen verheugen. Naast gordijnen, zijn er meer varianten raamdecoratie die jouw interieur klaarstomen voor de winter.

Wat zijn Duette® Shades

Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan Duette® Shades? Lees in dit blog nog even terug wat Duette® Shades precies zijn en voor welke ramen deze vorm van raamdecoratie geschikt is (spoiler alert: voor bijna alle raamsoorten!).

De hoge isolatiewaarde van Duette® Shades

Hetgeen dat de stof van Duette® Shades uniek maakt, is de structuur. De stof bestaat namelijk uit een honingraatstructuur, wat zorgt voor een bijzonder goede isolatie. Wel zo lekker als het buiten guur najaarsweer is, en je bij thuiskomst wil genieten van warmte. Fijn is ook dat je met Duette® Shades heel goed kunt spelen met lichtinval. De combinatie met gordijnen versterkt dat.

Bespaar energie met Duette® Shades

De warmte isolerende functie van de stof kent automatisch ook een energiebesparende werking. De warmte in het interieur wordt immers door de raambekleding binnenhuis gehouden en vind zijn weg minder goed door kiertjes naar buiten. Dit kan zelfs oplopen tot een energiebesparing van 25 procent. Je begrijpt dat dat een positieve invloed heeft op de energierekening.

Meer privacy met Duette® Shades

Met de herfst en winter in aantocht zal je zien dat het leven zich weer meer binnenshuis gaat afspelen. Dan is het wel zo prettig om je privacy in huis te bewaken. Het aan te raden om naast je Duette® Shades (die al heel goed blikken van buiten weren door het praktische top-down-bottom-up-principe!) te combineren met sfeervolle gordijnen.

Verbeter de akoestiek

Extra bonus: met tweelaagse raamdecoratie verbeter je – naast de warme uitstraling – ook nog eens de akoestiek in huis. Kaarsen aan, muziekje op en laat die straffe winter maar komen! Op zoek naar meer interieurtips voor het najaar?

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Duette® Shades?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: