Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Het dromerige wow-effect van waterverfbehang in de slaapkamer

17 augustus 2017

Wat is waterverfbehang Waterverf – ook wel bekend als aquarel – kenmerkt zich door de transparante lagen die over elkaar heen lijken te vallen en gradueel vervagen. De verf is dus niet dekkend, waardoor je met dit behang een wolkerig design op de wand creëert. Ideaal voor in de slaapkamer, zo’n dromerig effect. Vind je een hele muur in waterverfpatroon te intens? Dan is de halfway trend – oftewel half geschilderde muren – net zo mooi.

Anders dan normaal behang

Waar je normaliter behang in banen met eenzelfde patroon op de muur aanbrengt, wordt de waterverfprint als ware het een foto geprint over verschillende banen. Het geheel maakt dat een wand met waterverfbehang op een groot kunstwerk lijkt. Je slaapkamer heeft hierdoor eigenlijk heel weinig extra decoratie nodig!

Optisch effect van waterverfbehang

Doordat het transparante laagjeseffect van waterverf als print over de gehele muur wordt aangebracht, lijkt de wand ook groter dan dat je een gelijk patroon op iedere behangbaan zou hebben. Een groots en tegelijkertijd liefelijk kunstwerkje dus, dat waterverfbehang. Hang je daar volle gordijnen bij van velours, dan versterk je die zachte uitstraling die zo fijn werkt in een rustgevende ruimte als de slaapkamer.

Zelf aan de slag

Je kunt natuurlijk zelf gewapend met kwast en verf aan de slag op een wit behangen muur. Maar ben je minder creatief aangelegd, kun je ook gewoon waterverfbehang kopen. Belangrijk hierbij is, is dat je heel goed de wand opmeet en het juiste formaat van de totale print aanschaft.

Waterverfbehang bestellen

Win daar anders eerst advies voor in bij een woonspecialist. De behangbanen worden veelal genummerd aangeleverd, zodat je de banen eenvoudig in de juiste volgorde op de muur kunt (laten) bevestigen. Daarna rest je niets anders dan staren naar het mooie resultaat, en langzaam wegdommelen....

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Waterverfbehang?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: