Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

5 redenen waarom je hexagontegels wilt combineren met je houten vloer

20 juli 2017

Dit zijn de 5 redenen waarom een mix van hexagontegels met een houten vloer zo goed werkt in (én buitens)huis.

1. Extravagant & eenvoud

Heb je mooie (hexagon)tegels gevonden met een spannende print of knallende kleur? Dan kan een hele vloer van een ruimte ermee betegelen wellicht wat heftig zijn. Hoe fijn: in de combinatie met een effen, houten vloer mix je elegante extravagantie met effen eenvoud! Bekijk maar eens de voorbeelden hiernaast die MrWoon voor je selecteerde.

2. Prachtig praktisch

Handig hoor, deze mooie combinatie van vloermaterialen in de badkamer. Want hoe vaak gebeurt het niet dat er water over de rand van een vol bad spettert. Of het douchewater zijn weg buiten de douchecabine vindt? Eeuwig zonde als dit jouw houten vloer aantast. Des te slimmer en stijlvoller is de combinatie van hexagontegels met een houten vloer in de badkamer.

3. Kostbaar bezit

Exclusieve, handbeschilderde hexagontegels zijn soms zo kostbaar, dat het (zeker bij een complete verbouwing) voor de financiële planning handiger is om een kleine partij tegels aan te schaffen. En laat het nou even zo chic staan in deze combinatie met hout! Dat noemen we pas echt best of both worlds.

4. Waardevolle restanten

Heb je nog een kleine restpartij over van hexagontegels, of enkele unieke exemplaren op de kop weten te tikken? Ook dan kun je prima uit de voeten met deze oplossing. De hexagon-tegels mixen eigenlijk in al haar kleurstellingen met de eenvoudige houten basis. Dus ook met restanten of unieke vondsten creëer je een compleet resultaat op de vloer.

5. Creëer hoekjes

De mix van materialen op de vloer kun je heel goed inzetten als scheiding van diverse hoekjes binnen eenzelfde ruimte. In de open keuken liggen deels hexagontegels in de woonkeuken, welke richting de woonkamer overgaan in een massief houten vloer. Of leg de hexagontegels bij binnenkomst voor de deur, zodat je de houten vloer iets beter beschermt tegen vuil van buiten.

En heb je ooit gedacht aan deze vloercombinatie in de tuin? Ook buiten kun je mooie houten vlonders combineren met spannende buitentegels op het terras! Op zoek naar meer trendtips voor een nieuwe vloer? MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak!

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over hexagontegels?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: