Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Roze komt eraan, ook in het interieur!

22 juni 2017

Hoe je op een moderne en elegante manier de trendkleur roze terug laat komen in huis, laten we je zien in deze blog. Want één ding is zeker: roze in huis komt eraan. En niet alleen meer in de babykamer…

Een wand in de badkamer, kussens op de bank, boeketten roze rozen door het hele huis. We kunnen er niet meer omheen: roze is één van de meest populaire trendkleuren in de mode- én interieurwereld. Gedurfd is het wel, en de man des huizes zal wellicht wat overtuiging nodig hebben. Misschien gaat hij na zien van onze inspiratiefoto’s overstag?

Geen kinderachtig interieur

Want roze in het interieur hoeft helemaal niet meisjes- of kinderachtig te zijn. Allerminst zelfs. Maar je moet het wel even aandurven. Gelukkig zien we steeds meer stijlvollere tonen als poeder roze, pastel roze of oud roze terugkomen in het interieurpalet.

Inspiratie: roze in huis

Zie maar eens de foto’s hiernaast. Zelfs verschillende tinten mix & matchen kan geweldig staan. Nog zo’n geweldig inspirerend voorbeeld van chic gebruik van pink is brasserie Sketch - The Gallery in de Londense wijk Mayfair. Dat werkelijk waar van boven tot onder in roze is ingericht.

Sketch: overdaad aan roze

Verbazingwekkend genoeg is de stunning geometrische vloer er niet eens de eyecatcher! Dat zijn de ronde, roze banken met gouden details waar je instant op neer wilt strijken. Het doet bijna denken aan een American diner, maar dan de meest deftige design diner die je ooit hebt gezien. Interieurontwerpster India Mahdavi is verantwoordelijk voor het oogstrelende ontwerp.

Laat je inspireren

Dus ben je binnenkort in Londen? Dan mag een bezoek aan Sketch - The Gallery (9 Conduit Street, Mayfair, Londen) niet ontbreken. Bezoek de brasserie voor een fantastische high-tea en laat je verrassen hoe smaakvol een overdaad aan roze kan zijn.

En adviseren

Heb je advies nodig hoe je deze trendkleur integreert in je eigen huis? Bijvoorbeeld subtiel met in-betweens of juist in evenveel overvloed als Sketch? MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak! 

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: MrWoon Copyright

Gratis afspraak over roze interieur?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: