Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Bescherm jezelf én jouw buitenmeubels tegen de elementen met screenstof

18 mei 2017

Eerder deze week vertelden we je al de voordelen van rolgordijnen in screenstof. We noemden toen al dat deze zonwerende stof ook ideaal is voor buitengebruik. In dit blog vertellen we je meer over de verrassende buitentoepassingen van deze krachtpatser.

Nog even op een rij: de voordelen van screenstof

Brandvertragend, makkelijk in het onderhoud en dé smaakvolle zonlichtfilter voor in huis. En hadden we al gezegd dat screenstof ook warmtewerend werkt? (Duo-)rolgordijnen van screenstof zijn de ideale raamdecoratie voor in huis deze zomer. Maar: ook buitenshuis kun je met deze gordijnstof aan de slag.

Schade beperken met screenstof

Want hoe fijn de zomerzon ook aanvoelt op je huid, het kan ook heel snel schade toebrengen. Dat weten we maar al te goed, dus smeren we met factor 50. Het is heerlijk om in je tuin een fijne plek te creëren waar je wél geniet van lichte zomerdagen, maar geen hinder ondervindt van hitte en schadelijke UV-straling. Door het gebruik van doeken van screenstof creëer je dit. Ook kun je tuinmeubels beschermen door ze de laten bekleden met screenstof: het stevige karakter van de stof vrijwaart buitenmeubelen van schade door water, wind en zonlicht.

Waarom screenstof voor buitengebruik

Screenstof is een stevig materiaal dat ook zeer windvast is. Elementen als water en wind maken dus weinig kans bij deze krachtpatser. Schimmel zal je ook niet vaak zien op screenstof. Daarnaast behoud je het zicht naar buiten, maar filter je wel zonlicht en warmte. Een technische stof als screenstof is tevens ideaal voor beeldschermgebruik, waardoor het de perfecte raambedekking is voor kantoor.

Hoe gebruik je screenstoffen buiten

Bijvoorbeeld ter decoratie van de pergola of als doek boven een zithoek, zoals je op de foto hiernaast ziet. Of wat dacht je van een kamerscherm met screenstof dat je als buitenmeubel kunt plaatsen waar je maar wilt. Ook kun je rolgordijnen van screendoek met geleiders aan de buitenkant van kantoorramen laten plaatsen. Je kunt zelfs kiezen voor elektrisch bedienbare systemen, zodat je het doek nog beter naar wens kunt stellen. Wat een luxe!

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak!

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: MrWoon Copyright

Gratis afspraak over screenstoffen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: