Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Tips voor de tuin: de mooiste buitenmeubels

04 mei 2017

Of de weergoden ons goed gezind gaan zijn, is de vraag. Maar zodra de zon zich laat zien, garanderen deze buitenmeubels een heerlijke zomerse zit.

Eigentijdse tuinset van Borek

De moderne tuinset van teakhout in grijstint van Borek vormt de ideale basis voor grote zachte kussens in neutrale tinten. Zo gaat alle aandacht uit naar de rest van de tuin. Durf je wat extravaganter te gaan of wil je meer kleur in de tuin? Laat dan je terras stralen door deze eenvoudige basis aan te kleden met kleurrijke kussens of parasol met feestelijke print. 

Goed om te weten: dit teakhout heeft een hoog gehalte aan natuurlijke oliën. Daardoor wordt er weinig vocht opgenomen, waardoor UV-stralen, chloor en zeewater het hout minder snel beschadigen.

Design ligbedden van Tribù

Als internationaal opererend Belgisch familiebedrijf brengt outdoorfabrikant Tribù luxe naar terras en tuin. Het perfecte voorbeeld zijn de prachtige design loungers voor aan het zwembad. De design ligbedden worden gekenmerkt door hun opvallende brede vlechtpatroon, een prachtig detail.
Het vlechtwerk bestaat uit zacht schuim in een gebreide, naadloze kous van textileen en polyolefine. Voor velen misschien onbekende materialen, maar dit zorgt ervoor dat de stijlvolle designbedden 100% weerbestendig zijn. Opvallend detail: designer Monica Armani was de allereerste vrouwelijke ontwerpster die het merk in de arm nam. Wat ons betreft een geslaagde keuze!

Grafische loungestoelen van B&B Italia

Dat B&B Italia voor geweldig Italiaans design staat, maken deze oogstrelende loungestoelen wel duidelijk. Wat een showstoppers! De indoor collectie van het Italiaanse designmerk zorgde tijdens de Milan Design Week 2017 weer voor veel bekijks.
Ook de outdoormeubelen van het merk zijn stuk voor stuk kunstwerken, zoals deze outdoor loungestoelen die direct in het oog springen. Het grafische vlechtwerk en de opvallende hoogte zorgen voor een heerlijk schaduwplekje tijdens een zonnige zomerdag. Zeg eerlijk: meer aankleding heeft jouw terras met deze toppers toch niet nodig?

MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak!

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: MrWoon Copyright

Gratis afspraak over buitenmeubels?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: