Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Duette® Shades: driedimensionale droomdecoratie voor het raam

24 april 2017

In dit blog vertellen we je alles over Duette® Shades: de raamdecoratie die werkelijk op ieder raam past. Van groter dan grootse raampartijen tot een lastig kiepraam op zolder: in Duette Shades vind je de ideale raambedekking.

Honingraatstructuur van Duette® Shades

Vorige week vertelden we op ons blog al waarom een plissé zo’n multifunctionele smaakmaker is in huis. Maar ben je ook al bekend met Duette® Shades? Deze vorm van raamdecoratie is te vergelijken met de plissé (hij kent ook het zeer praktische top-down-bottom-up-principe), maar heeft een opvallende honingraat structuur. En door zijn dubbellaagse opbouw, zijn Duette® Shades echt een luxere vorm van raambekleding. Mooi hoor, die structuur in je raamdecoratie!

Elegant design

Duette® Shades zijn door hun driedimensionale karakter meer dan enkel bedekking van het glas van de ramen in huis. Vergelijk het met behang: een eenvoudig wit behang zonder structuur of print doet zijn werk evengoed als een extravagant dessin. Maar dat laatste voegt wel écht iets toe aan de inrichting! Van kantoren tot huizen: Duette® Shades kunnen eigenlijk overal worden opgehangen. Combineren kan met inbetweens, maar ook overgordijnen of vitrage.

Duette® Shades voor alle ramen

Zo ook Duette® Shades, die naast een elegant design ook veel praktische kenmerken heeft. Zo zijn ze toepasbaar op heel veel soorten raamsituaties. Van dakramenoplossingen waarbij speciale klemsteunen het kozijn niet doorboren tot lichtkoepels, serredaken en lichtstraten die je geweldig mooi kunt bekleden. Fijn voor in de woonkamer, praktisch in de keuken, functioneel op de zolderruimte, chic in de slaapkamer.

Isolerende werking van Duette® Shades

Nog zo’n voordeel: de driedimensionale honingraatstructuur zorgt ook nog eens voor een bijzonder goede isolatie. Zowel in de zomer als de winter. En dat zorgt weer voor een voordelige energierekening. Wist je dat dit zelfs kan oplopen tot een energiebesparing van 25%? Kies je voor een kwaliteitsstof, dan ben je er zeker van dat de lichttransmissienormen – die gesteld worden door de EU – gehaald worden. Oftewel dat je met Duette® Shades geniet van gezond en broodnodig daglicht, en privacy waar nodig.

Benieuwd naar Duette® Shades opties in jouw huis? MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak!

Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Duette® Shades: driedimensionale droomdecoratie voor het raam?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: