Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Hoe overgordijnen een intieme ruimte creëren om van te houden

15 februari 2017

Overgordijnen voegen een sfeervolle look and feel toe aan jouw kamer. Hier hebben hebben we vorige week al kort over geschreven. In de avond kunnen overgordijnen jouw woonkamer vullen met een intieme, knusse sfeer. Het kiezen van de juiste overgordijnen voor jouw woon- of slaapkamer kan echter een lastig en langdurig proces zijn. MrWoon vertelt je graag hoe je het maximale uit jouw overgordijnen kunt halen voor een kamer-complementerende, intieme sfeer.

Raamdecoratieve stoffen

In combinatie met in-between gordijnen zorgen overgordijnen voor een stijlvolle, charismatische sfeer door het daglicht op een zachte manier te filteren. Probeer ook eens linnen in-between gordijnen. Linnen is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Linnen raambekleding bieden een stoere en high-tech uitstraling. Samen met overgordijnen biedt dit een mooi contrast tussen een stoere uitstraling gedurende de dag en een intieme, huiselijke sfeer gedurende de avond. 

Warme kleuren

Over het algemeen geven warme tinten een intieme sfeer aan jouw kamer. Kleur in combinatie met een dubbele gordijnstof zorgt voor een warme, luxe uitstraling. Voor een optimaal intieme sfeer in jouw woon- of slaapkamer moet de kleur van de gordijnen harmoniëren met de kleur van de muren en meubels uit de kamer. Gordijnen kunnen de gehele inrichting namelijk complementeren, maar net zo goed kunnen ze juist afbreuk doen hieraan. Een warme, complementerende kleur van je gordijnen accentueert een knusse privésfeer en zorgt dan ook voor een extra dimensie: intimiteit.

Size does matter

Zo ook bij overgordijnen. Gordijnen die een gehele wand bedekken, van plafond tot grond en van muur tot muur, maken een kamer gevoelsmatig kleiner. Een gevoelsmatig kleinere kamer zorgt voor een intieme en behaaglijke sfeer in jouw huis.

Heeft u interesse in overgordijnen of vragen over uw specifieke situatie? MrWoon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hieronder direct een afspraak!

Benieuwd naar meer tips & trends op het gebied van raamdecoratie? Bezoek dan ook MrWoon-raamdecoratie.nl

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: MrWoon Copyright

Gratis afspraak over Hoe overgordijnen een intieme ruimte creëren om van te houden?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: