Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Maak een industrieel statement met metalen ramen

22 juni 2015

Vroeger zag je ze vooral in oude gebouwen en fabrieken, nu duiken metalen ramen overal op. Het zijn dan ook echte blikvangers in huis. Stoer en industrieel, maar toch stijlvol en elegant. Bovendien zorgen metalen ramen voor zeeën van ruimte en licht in je woning.

Industriële touch

Gietvloeren, stellingkasten en bakstenen muren, een industrieel interieur is het helemaal. Woon je niet in een fabriek, maar wil je jouw woning wel een industriële touch geven? Maak dan een statement met metalen ramen. Het stoere metaal zorgt voor karakter en sfeer en het glas voor ruimte en licht. Een ijzersterke combinatie!

Loft effect met metalen ramen

Metalen ramen creëren een instant loft effect. Want met ramen die van vloer tot plafond reiken, lijkt je woning meteen veel groter. Je verdeelt de ruimte, maar behoudt het ruime karakter. Daarnaast zijn de ramen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ga je bijvoorbeeld voor kleine vierkante- of grote rechthoekige ruiten? De keuze is aan jou.

Mix it up!

Metalen ramen alleen geschikt voor een modern interieur? Nee hoor. Industriële elementen gaan juist goed samen met alle woonstijlen. Heb je bijvoorbeeld een landelijk interieur? Dan kun je een prachtig contrast creëren door stoere stalen kozijnen toe te voegen. Het mixen van verschillende woonstijlen is verrassend en gaat nooit vervelen.

Creëer warmte met gordijnen

Leuk al dat glas, maar soms heb je behoefte aan meer privacy en warmte. Geen probleem. Combineer metalen ramen met effen gordijnen in natuurlijke kleuren. Ga bijvoorbeeld voor linnen raamdecoratie. De grove structuur doet het goed in combinatie met het stoere metaal.

Mr Woon biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: