Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Vaarwel gordijnendilemma: Het beste uit twee werelden!

19 oktober 2015

Wil je gordijnen die wel privacy bieden, maar ook licht doorlaten? Kies dan voor een licht filterend rolgordijn. Daarmee kun je alle kanten op!

Iedereen heeft wel eens te maken met ‘het gordijnendilemma’. Op sommige dagen heb je behoefte om privacy en schaduw in huis te creëren. Zoals tijdens een heerlijke avond met je geliefde op de bank, zonder dat de buren naar binnen gluren. En schaduw is prettig als de zonnestralen de documenten op jouw beeldscherm onleesbaar maken. Op andere dagen gooi je juist het liefste alles open om het licht binnen te laten en van het uitzicht te genieten. De grote vraag is; Wat voor type raambekleding kun je dan het beste kiezen?

Semi-transparant rolgordijn

Kies voor de juiste gordijnen, zodat je niet begrenst bent in de mogelijkheden. Filtering van licht gaat optimaal met behulp van een semi-transparant rolgordijn. Het combineert de licht filterende eigenschappen van een transparante rolgordijnstof en de verduisterende eigenschappen van een verduisterende rolgordijnstof met elkaar. De twee stoffen zijn bevestigd op een separate rolgordijnstok en onafhankelijk van elkaar te bedienen. Zo kun je een optimale lichtregeling creëren. Privacy en schaduw of openheid en licht; net waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Combinatie van rolgordijn en gordijnstof

Rolgordijnen zijn praktisch en stijlvol, maar stoffen gordijnen zorgen voor een gezellige, huiselijke sfeer. Het allermooiste resultaat genereer je als je het beste uit twee werelden combineert. Licht filterende rolgordijnen én stoffen gordijnen uit bijvoorbeeld de Mixx-serie. Let er bij je keuze wel op dat donkere kleuren veel meer warmte opnemen dan lichte kleuren.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: