Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

No Limits – Sfeervolle gordijnen in tuin én badkamer; het kan!

28 september 2015

Altijd al de badkamer of tuin willen decoreren met prachtige gordijnstoffen, maar bang dat het gaat schimmelen? Niet nodig! Met de speciale No Limits-gordijnstoffen kun je alle kanten op!

Bijna iedereen heeft sfeervolle en functionele gordijnen in de woonkamer, slaapkamers of werkkamer hangen. Maar gordijnen in de badkamer of in de tuin; dat komt minder vaak voor. De meeste mensen zijn bang dat regenwater en douchedampen de levensduur van de stoffen danig zullen verkorten. En ze een toekomst van schimmel te wachten staat. Goed nieuws! Met de juiste stoffen kun je ervoor zorgen dat je jarenlang plezier hebt van je decoratie.

No Limits gordijnen

Weg dus, dat simpele douchegordijn van plakkerig plastic. Kies voor de stijlvolle optie met de No Limits-reeks. Dit zijn hoogwaardige technische stoffen, gemaakt van in de massa geverfde acryl. Hierdoor hebben ze de hoogst mogelijke kleurechtheid en zijn ze vuilafstotend, schimmelwerend en outdoor geschikt. Ze worden veel gebruikt op zeiljachten en voor high-end tuinmeubilair. Prima voor de vochtige badkamer en tevens ideaal in de tuin aangezien ze daar veel zonlicht te verduren krijgen.

Creatief met gordijn in badkamer en tuin

Wil je nog wat langer genieten van de nazomer? Een No Limits-gordijnstof, losjes gedrapeerd over een balkendakje in de tuin staat zomers en elegant. Daarnaast houdt het de ergste wind tegen waardoor je net iets langer van de laatste zonnestralen van dit jaar kunt genieten. No Limits is THE stof voor vouwgordijnen in en om het huis!

Ook in de badkamer zullen deze stoffen niet misstaan. Jaloezieën zijn praktisch, maar gordijnen geven je badkamer een vleugje allure. Om de badkuip gedrapeerd of voor de ramen. Staat er niets onder het raam? Laat ze dan chique tot de grond doorlopen.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur over de optimale toepassingen van No Limits

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: