Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Geometrische vormen in je interieur

01 maart 2018

Geometrische vormen in je interieur is een woontrend die we in 2017 al zagen opkomen. Met veel strakke lijnen en vormen wordt een speels effect gecreëerd. Je kunt natuurlijk meteen rigoureus aan de slag gaan en de kamer met een geometrisch patroon behangen of op de wand grote speelse vlakken in diverse kleuren schilderen, maar met wat mooie accessoires bereik je ook een heel mooi effect. En veel sneller bovendien!

Retro-achtige vormen

Bij geometrische vormen moet je denken aan een vierkant, cirkel, driehoek, kubus, piramide, et cetera. Elke vorm dus die je met een liniaal en/of passer kunt maken. En deze wat retro-aandoende vormen zijn steeds meer terug te vinden in materialen en accessoires voor in huis. Je kunt dus zelf bepalen hoe subtiel of overdadig jij jouw interieur aan deze vrolijke woontrend wilt laten meedoen!

Subtiele touch met lampen of vazen

Ga je voor de heel subtiele touch, kies dan voor lampen of vazen in geometrische vormen. Of zoek een paar leuke kussenhoezen met een geometrische print erop in kleuren die terugkomen in de gordijnen of de wand.

Geometrische vormen in grotere accessoires

Een wat meer overtuigde keuze maak je door de geometrische vormen terug te laten komen in grotere accessoires zoals een plaid op de bank, dekbedovertrekken of een decoratie voor aan de wand. Met een stukje behang en een mooie lijst maak je zelf al een unieke wanddecoratie eenvoudigweg door dat stukje met die geometrische print mooi in te lijsten. Je kunt dat zo groot of klein maken als je zelf wilt of kies voor een aantal kleine lijsten met verschillende details van dezelfde print.

Superhippe geometrische vormen op een oud meubelstuk

Wie echt creatief is en niet bang om een oud meubelstuk onder handen te nemen, leeft zich uit met een aantal verfkleuren en een houten kastje. Kies eerst de kleuren die in jouw interieur al voorkomen en zet de lijnen op het kastje. Schilder vervolgens de vlakken binnen de lijnen in en je hebt een uniek en superhip item in jouw woning.

Meer inspiratie?

Wil je meer inspiratie voor leuke accessoires met geometrische vormen in jouw interieur? Boek dan hier een afspraak bij een van de interieurstylisten van MrWoon en laat je inspireren met talloze ideeën en voorbeelden van deze superhippe woontrend!

Advies en service van jouw lokale vakman

 

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Geometrische vormen in je interieur?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: