Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Trendy kapstokken

22 februari 2018

Een goede indruk begint direct bij binnenkomst, bij de kapstok dus al! En waarom zou je voor een paar saaie haakjes aan de wand gaan als je jouw interieur kunt verrijken met een gave trendy kapstok? Een staande of design kapstok, unieke DIY kapstokken of hele stoere kapstokken die gezien mogen worden. Hadden we al gezegd dat een kapstok echt niet alleen voor jassen, tassen en sjaals is? Wij geven je hier wat leuke ideeën!

Het interieur begint in de hal

De hal is meestal niet de eerste plek waar je aan denkt als je jouw interieur wilt veranderen of een nieuwe woning gaat inrichten. Toch is dat meestal wel dé ontvangstplek en verdient het daarom ook meer dan gemiddelde aandacht. En met alle keuze in kapstokken is het ook heel goed mogelijk om van die ruimte een plek te maken die past bij de rest van het huis.

Stoere kapstok in jouw urban of industrieel interieur

Heb je een urban of industrieel interieur, dan is een stoere kapstok van hout en steigerbuizen een heel gaaf item. Deze kapstok past trouwens ook goed in een Scandinavisch interieur met veel houtaccenten. En doordat de buizen onderop aan de vloer bevestigd worden, kan deze robuuste kapstok veel gewicht dragen. Wel zo handig als je alle jassen en tassen van jouzelf en vrienden een plek wilt geven!

DIY kapstokken

Ben jij handig en houd je niet van doorsnee items, dan maak je natuurlijk zelf een kapstok. Zo’n leuke doe-het-zelf kapstok van hout kan heel eenvoudig als je een mooie, stevige stam of stok hebt. Zorg wel dat je het eerst goed laat drogen voordat je het bewerkt en bevestigd. Hang vervolgens een paar grote haken eraan en klaar ben je!

Hippe kapstok voor leuke accessoires

Heb je een aantal leuke accessoires die je graag mooi in zicht wilt plaatsen, dan kun je ze ook aan een kapstok bevestigen met van die hippe plantenhangers van touw. Of je daar nu wat planten in hangt, leuke souvenirs van jouw verre reizen of de laatste knutsels van de kinderen maakt natuurlijk helemaal niets uit. Met deze gave eyecatcher kun je alle kanten op!

Design, staand of een andere kapstok? Volop keus!

Houd jij meer van strak of kunstzinnig, dan zijn er ook genoeg mooie designkapstokken in allerlei vormen, kleuren en materialen. Slanke staande kapstokken van metaal, kleurrijke kunstzinnige exemplaren die zo uit een museum voor moderne kunst lijken te komen of bijzonder vormgegeven kapstokken van hout. Bepaal eerst wat goed staat bij jouw interieurstijl en mogelijk is met jouw budget en dan is er meer dan genoeg keuze in elk denkbare stijl.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw trendy kapstok?

Het nadeel van zoveel keuze is misschien dat je niet meer kunt kiezen. Geen nood, dan ga je gewoon naar een interieurstyliste van MrWoon. Deze expert weet wat er te koop is, heeft volop creatieve en originele ideeën en snapt heel goed op basis van jouw verhaal wat wel en niet in jullie interieur past. Lijkt jou dat wel wat, zo’n hulp bij het kiezen van de trendy kapstok voor in de hal? Dan maak je daarvoor nu hier een afspraak!

Advies en service van jouw lokale vakman

 

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Trendy kapstokken?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: